Unaprjedenje kvalitete pravosuda kroz jacanje kapaciteta zatvorskog i probacijskog sustava te sustava za podršku žrtvama i svjedocima

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/07-10-2020/IMG_1758.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Završna edukacija za voditelje probacijskih ureda.

7. listopada 2020. godine u prostorima Centra za izobrazbu održana je završna edukacija za voditelje probacijskih ureda. Edukacija je organizirana u okviru projekta „Unaprjeđenje kvalitete pravosuđa kroz jačanje kapaciteta zatvorskog i probacijskog sustava te sustava za podršku žrtvama i svjedocima“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. 
Edukaciju je provela predavačica Višnja Perin iz Ustanove za obrazovanje odraslih „Callidus“ kao nastavak edukacije za rukovodeće službenike probacijskog sustava  održane 21. i 22. rujna 2020. godine, s naglaskom na teme koje su izabrali sami sudionici, a koje se odnose na delegiranje, konflikte u poslovnoj komunikaciji te stres i upravljanje stresom.
Sudionici su izrazili veliko zadovoljstvo kvalitetom edukacije, sadržajima koji su na njoj obrađeni i prezentirani, predavačicom koja je odlično vodila edukaciju, kao i kvalitetnim materijalima koje su dobili, a koji im omogućuju ponavljanje i vježbanje svega onoga što su prošli tijekom edukacije. Na kraju edukacije gospođa Višnja Perin je svim polaznicima uručila potvrde o sudjelovanju na edukaciji.


Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda