Online radionica: “Osnove fraktalnog crteža”

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/06-05-2022-online radionica - osnove fraktalnog crteža/1.png
  • Slika
  • Slika
  • Slika

6. svibnja 2022. godine za dvije grupe polaznika održana je online radionica “Osnove fraktalnog crteža”. Cilj radionice bio je razvoj i osvještavanje vlastitog potencijala putem linija i boja.

Za vrijeme procesa crtanja (i kasnije) dobivamo odgovore na pitanja kako upoznati samog sebe, kako dobiti pristup informacijama skrivenima u dubinama naše podsvijesti, kako naučiti prepoznati svoje životne ciljeve i ostvariti svoja postignuća, te kako se podignuti na novu razinu u vlastitom razvoju.
Na početku on – line edukacije sudionici su bili upoznati kroz prezentaciju s elementima korištenja Fraktalnog crteža. Prezentirani su neki primjeri iz prakse. Nakon navedene prezentacije sudionici su imali priliku praktično isprobati Fraktalni crtež.
Na radionici su sudjelovali službenici Sektora za tretman i Sektora za probaciju, Zatvora u Rijeci, Šibeniku, Dubrovniku, Zagrebu i Splitu, Kaznionica u Valturi, Glini i Lipovici-Popovači, Odgojnog zavoda u Požegi, Centra za Dijagnostiku, Zatvorske bolnice te probacijskih ureda Osijek i Zagreb I.