Održana radionica „ZPIS u radu službenika pravosudne policije - za kaznionice“

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/15-11-2022-odrzana radionica ZPIS/CZI_odrzana radionica ZPIS_15 11 2022.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Zbog velikog interesa službenika tijekom održavanja on-line interaktivnih radionica u svezi ZPIS-a za službenike pravosudne policije, nastavlja se ciklus radionica u Centru za izobrazbu u informatičkoj učionici pod nazivom „ZPIS u radu službenika pravosudne policije“ posebno za službenike zaposlene u kaznionicama i za one zaposlene u zatvorima.
Prva radionica navedenog ciklusa održana je u utorak 15. studenog 2022. godine.za službenice i službenike pravosudne policije iz Kaznionice u Lepoglavi, Kaznionice u Glini i Kaznionice u Lipovici-Popovači. Polaznice i polaznici su prepoznali potrebu što češćih održavanja radionica iz navedenog područja, ponajviše zbog ujednačavanja rada u svim kaznenim tijelima, stjecanja potrebnih znanja iz ZPIS-a, kao i zbog poboljšanja kvalitete rada službenika pravosudne policije u području programskih i tehničkih rješenja kojima se trenutno koriste.
Do kraja ove kalendarske godine planiraju se održati još dvije radionice i to 29. studenoga pod nazivom „ZPIS u radu službenika pravosudne policije – za zatvore“ i 16. prosinca pod nazivom „ZPIS u radu službenika pravosudne policije – za kaznionice“.