Radionica “Primjena fraktalnog crteža”

Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/CZI_primjena fraktalnog crteza_09 09 2022.jpg

U Centru za izobrazbu 9. rujna 2022. godine je održana cjelodnevna radionica “Primjena fraktalnog crteža”, za 1. grupu polaznika.

Na radionici su sudjelovali/e službenici/e Sektora za tretman Središnjeg ureda za zatvorski sustav, Zatvora u Dubrovniku, Kaznionice u Valturi, Glini i Lipovici-Popovači te Centra za izobrazbu, koji/e su prethodno sudjelovali/e na online izobrazbi „Osnove fraktalnog crteža“ u svibnju 2022. godine. Planirana je još jedna radionica, 23. rujna 2022. godine, za 2. grupu polaznika.
Cilj radionice je bio rad na sebi, razvoj i osvještavanje vlastitog potencijala putem linija i boja. Za vrijeme procesa crtanja (i kasnije) dobivamo odgovore na pitanja kako upoznati samog sebe, kako dobiti pristup informacijama skrivenima u dubinama naše podsvijesti, kako naučiti prepoznati svoje životne ciljeve i ostvariti svoja postignuća, te kako se podignuti na novu razinu u vlastitom razvoju. Sudionici/e su bili/e upoznati/e s elementima korištenja Fraktalnog crteža te primjerima iz prakse, te su imati/e priliku praktično isprobati Fraktalni crtež.