Započela provedba 35. temeljnog tečaja za službenike pravosudne policije uz pridržavanje posebnih mjera sprječavanja širenja zaraze koronavirusom

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/24-08-2020-35 temeljni tecaj/IMG_1716.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U vremenu od 24. kolovoza do 18. prosinca 2020. godine u Centru za izobrazbu i Zatvoru u Zagrebu provodi se 35. temeljni tečaj za 10 vježbenika i 4 službenika Odjela osiguranja u kaznionicama i zatvorima Uprave za zatvorski sustav i probaciju koji su raspoređeni u Kaznionici u Glini, Zatvoru u Gospiću, Zatvoru u Osijeku, Zatvoru u Požegi, Zatvoru u Puli-Pola, Zatvoru u Splitu   i  Zatvoru u Zadru.

Poslove predavača I instruktora obavljaju službenici/ce Uprave za zatvorski sustav i probaciju te predavači – vanjski suradnici/ce. Polaznici će kroz 4 mjeseca odslušati 532 sata teoretske i praktične nastave te odraditi 56 sata prakse u Zatvoru u Zagrebu. Za uspješno polaganje temeljnog tečaja, odnosno stručnog ispita za zvanje, od polaznika se očekuje uspješno polaganje svih programom utvrđenih ispita koji se sastoje od pismenog, odnosno praktičnog, i usmenog dijela.
Posebno naglašavamo da se 35. temeljni tečaj održava u specifičnim uvjetima pojave bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 te da će se u njegovoj provedbi Centar za izobrazbu voditi javnozdravstvenim smjernicama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a posebno:​


Redovito se prate sve izmjene mjera i preporuka na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/) te sukladno donesenim odrednicama, ažurirat će se postojeće.
 
Svim polaznicima tečaja i predavačima želimo puno uspjeha!

Dokumenti