Održana radionica „ZPIS u radu službenika pravosudne policije - za kaznionice“

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/16-12-2022-održana radionica ZPIS/CZI_radionica ZPIS_16 12 2022_slika1.jpg
  • Slika
  • Slika

U petak 16. prosinca 2022. godine održana je posljednja ovogodišnja radionica ZPIS u radu službenika pravosudne policije koja je namijenjena službenicima koji rade u kaznionicama. Izobrazbu je održao predavač – službenik Kaznionice u Lepoglavi.

Na ovoj radionici sudjelovali su službenici iz Kaznionice u Turopolju, Kaznionice u Požegi i Zatvorske bolnice u Zagrebu. Polaznici su prepoznali potrebu što češćih održavanja radionica iz navedenog područja, ponajviše zbog ujednačavanja rada u svim kaznenim tijelima, stjecanja potrebnih znanja iz ZPIS-a, kao i zbog poboljšanja kvalitete rada službenika pravosudne policije u području programskih i tehničkih rješenja kojima se trenutno koriste. 
Zbog potreba službe i velikog interesa službenika za unapređenjem informatičkih vještina i rada u ZPIS sustavu, ciklus interaktivnih radionica za službenike pravosudne policije nastavit će se i sljedeće godine.