Održana šesta radionica izobrazbe „Komuniciranje na radnome mjestu“

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/Šesta radionica izobrazbe_Komuniciranje na radnome mjestu_24 - 04 - 2023/CZI_komuniciranje na radnom mjestu_24 04 2023_slika1.jpg
  • Slika
  • Slika

U Centru za izobrazbu je 24. travnja 2023. godine održan šesti termin programa izobrazbe „Komuniciranje na radnome mjestu - razgovor i razmjena iskustva – primjeri iz prakse“ što je ujedno završetak izobrazbe I. modula za ovu godinu.

Cilj ove izobrazbe je razumjeti važnost komuniciranja u stvaranju kvalitetnih međusobnih odnosa i, kroz razmjenu iskustava, demonstrirati ponašanja u određenim situacijama – komuniciranje s kolegama (službenicima kojima su nadređeni) i njima nadređenima na radnome mjestu. Izobrazba se provodi kao interaktivna radionica uz primjenu metoda suradničkog učenja (izlaganje, razgovor, rasprava, demonstracija, simuliranje igranja uloga); kroz grupni rad i rad u paru.
Ovoga puta su u programu izobrazbe sudjelovali službenici iz Zatvora u Sisku, Centra za dijagnostiku, Zatvora u Šibeniku, Zatvora u Varaždinu, Zatvora u Rijeci, Probacijskog ureda Pula, Probacijskog ureda Zadar i Odgojnog zavoda Turopolje.
Sljedeći termin izobrazbe u okviru modula II, planiran za 5. svibnja 2023. godine, namijenjen je svim službenicima koji su završili izobrazbu I. modula.