Započelo provođenje edukativno – radnih sastanaka na temu „Nagrađivanje i motivacija u praksi“

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/01-04-2022-nagradjivanje i motivacija u praksi/banner.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Tijekom 2022. godine u sklopu projekta „Jačanje zaštite ljudskih prava i javne sigurnosti kroz unapređenje kapaciteta probacijske službe“, aktivnost „Suradnja zatvorskog i probacijskog sustava“ provodit će se edukativno – radni sastanci za rukovodeći kadar zatvorskog sustava i probacije.

Prvi edukativno – radni  sastanak proveden je 1. travnja 2022. godine u Ministarstvu pravosuđa i uprave. U prvom djelu prezentirani su rezultati istraživanja „Utjecaji nagrađivanja na motivaciju u radu službenika/ca Uprave za zatvorski sustav i probaciju“ koje je provedeno u suradnji službenica zatvorskog sustava i probacije: Danijele Knjižek (Probacijski ured Zagreb I, Marine Mirčete Mikulić (Probacijski ured Zagreb I), Matee Sršen (Probacijski ured Zagreb I) I Ive Prskalo (Centar za izobrazbu).
Na drugom djelu edukativno – radnog sastanka naglasak je bio na razmjeni iskustva u praksi kroz praktične zadatke i na podijeli materijala koji su proizašli kao rezultat istraživanja. Na sastanku je prisustvovalo 23 sudionika, načelnika sektora, upravitelja i pomoćnika kaznenih tijela, voditelja odjela zatvorskog sustava i voditelja probacijskih ureda.
Ravnateljica Jana Špero održala je uvodni govor za sudionike sastanka te ih pozdravila i na kraju samog događanja.