Svečana prisega polaznika 33. temeljnog tečaja pravosudne policije

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/svečana prisega za polaznike 33 temeljnog tečaja -  službenike odjela osiguranja u kaznionicama i zatvorima/DSC03370.JPG
  • Slika
  • Slika

10. svibnja 2019. godine u Zatvoru u Zagrebu održana je svečana prisega za polaznike 33. temeljnog tečaja -  službenike odjela osiguranja u kaznionicama i zatvorima Uprave za zatvorski sustav i probaciju Ministarstva pravosuđa.

Službenici  Zatvora u Zagrebu, Zatvora u Zadru, Zatvora u Bjelovaru, Zatvora u Puli- Pola, Zatvorske bolnice u Zagrebu i Odgojnog zavoda u Turopolju su nakon četveromjesečnog školovanja položili svečanu prisegu pred načelnikom Sektora osiguranja g. Ivanom Vukojevićem. Na tome su im kratkim obraćanjem čestitale pomoćnica ministra gđa. Jana Špero i upraviteljica Centra za izobrazbu Smiljka Baranček. Svečanu prisegu su svojim prisustvom uveličali načelnici Sektora Središnjeg ureda, upravitelji i pomoćnici upravitelja kaznenih tijela, voditelji odjela osiguranja kao i predavači na temeljnom tečaju.
Ovom prilikom dodijeljene su pohvalnice najboljem polazniku 33. temeljnog tečaja kao i još dvojici polaznika za postignute iznimne rezultate.
Također su dodijeljene i zahvalnice najboljim predavačima u svakoj od 4 nastavne skupine koji su kao takvi ocjenjeni od strane polaznike temeljnog tečaja.
Najbolji polaznik ovog tečaja se, u ime polaznika, obratio svim prisutnim uzvanicima i ovom prilikom se zahvalio svim predavačima a posebno voditelju tečaja, samostalnom nadzorniku pravosudne policije Marku Kužiru.