Provedena deseta radionica „Prava i specifičnosti rada s transspolnim, transrodnim i rodno nenormativnim osobama“

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/15-12-2021-DESETA RADIONICA-PRAVA I SPECIFIČNOSTI RADA S TRANSSPOLNIM,  TRANSRODNIM I RODNO NENORMATIVNIM  OSOBAMA/1.png
  • Slika
  • Slika

U organizaciji Centra za izobrazbu, u suradnji s vanjskim predavačima 15. prosinca 2021. godine je provedena posljednja ovogodišnja radionica pod nazivom „Prava i specifičnosti rada s  transspolnim, transodnim i rodno nenormativnim osobama“.

Radionicu su proveli vanjski predavači g. Nebojša Paunović, savjetnik Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, predstavnici/ce iz Trans Aid Udruge za promicanje i zaštitu prava trans, inter i rodno varijantnih osoba te mr. spec. kliničke psihologije Iva Žegura, iz Klinike za psihijatriju Vrapče, stručnjakinja u području rada s rodno varijantnim, transrodnim i transspolnim osobama te s osobama različitih seksualnih orijentacija. Izobrazbu su polazili/e službenici/ce Kaznionice u Turopolju, Požegi, Lepoglavi i Glini, Zatvora u Varaždinu, Karlovcu, Splitu, Zagrebu, Gospiću i Puli- Pola, Odgojnog zavoda u Turopolju te Probacijskog ureda Bjelovar, Zagreb I, Vukovar, Požega, Osijek i Zadar.