On-line izobrazba "Osiguranje mjesta događaja prilikom počinjenja kaznenog djela tijekom izdržavanja kazne zatvora – postupanja pravosudne policije"

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/27-09-2021/naslovna.png
  • Slika
  • Slika

Izobrazbu je održao voditelj Odjela osiguranja Zatvora u Osijeku 27. rujna 2021. godine u organizaciji Centra za izobrazbu.
 

Svakodnevnim praćenjem rada službenika pravosudne policije uočena su određena odstupanja i neujednačenosti prilikom obavljanja svih potrebnih službenih radnji. Omogućavanjem dodatnih i ciljanih edukacija službenicima pravosudne policije, može se u znatnoj mjeri pozitivno utjecati na podizanje stručnosti i kvalitete rada službenika koji bi na taj način dodatno učvrstili ili proširili svoja stručna znanja i kompetencije. Dodatna vrijednost ove edukacije je razmjena mišljenja i iskustava među sudionicima.

Na izobrazbi su sudjelovali službenici pravosudne policije iz Zatvora u Rijeci, Zatvora u Dubrovniku, Zatvora u Splitu, Zatvora u Varaždinu, Zatvora u Puli-Poli, Zatvora u Zadru, Kaznionice u Glini, Odgojnog zavoda u Turopolju, Kaznionice u Turopolju, Kaznionice u Požegi, Kaznionice u Valturi, Zatvora u Karlovcu i Centra za izobrazbu.