Radionica “Primjena fraktalnog crteža”

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/23-09-2022-primjena frakt crteža/CZI_primjena fraktalnog crteza_23 09 2022_slika4.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Druga cjelodnevna radionica “Primjena fraktalnog crteža” za 2. grupu polaznika održana je 23. rujna 2022. godine u Centru za izobrazbu.

Na radionici su sudjelovali/e službenici/e Sektora za tretman Središnjeg ureda za zatvorski sustav, Središnjeg ureda za probaciju, Zatvora u Šibeniku, Splitu i Zagrebu, Kaznionice u Glini, Odgojnog zavoda u Požegi, Centra za dijagnostiku, Centra za izobrazbu te probacijskih ureda Zagreb I. i Osijek, koji/e su prethodno sudjelovali/e na online izobrazbi „Osnove fraktalnog crteža“ u svibnju 2022. godine.
Cilj radionice je bio rad na sebi, razvoj i osvještavanje vlastitog potencijala putem linija i boja. Za vrijeme procesa crtanja (i kasnije) dobivamo odgovore na pitanja kako upoznati samog sebe, kako dobiti pristup informacijama skrivenima u dubinama naše podsvijesti, kako naučiti prepoznati svoje životne ciljeve i ostvariti svoja postignuća, te kako se podignuti na novu razinu u vlastitom razvoju. Sudionici/e su bili/e upoznati/e s elementima korištenja Fraktalnog crteža te primjerima iz prakse, te su imali/e priliku praktično isprobati Fraktalni crtež.