34. sjednica Stalne hrvatsko – bavarske komisije

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/3 i 4 svibnja 2022/Bavarska državna kancelarija_službena fotografija_slika 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Službenica Centra za izobrazbu sudjelovala je 3. i 4. svibnja 2022. godine u Münchenu na 34. sjednici Stalne hrvatsko bavarske komisije. 

Voditeljica hrvatskog izaslanstva bila je državna tajnica za Europu u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske gospođa Andreja Metelko – Zgombić, a voditeljica izaslanstva Slobodne Države Bavarske bila je državna ministrica za prehranu, poljoprivredu i šumarstvo Slobodne Države Bavarske gospođa Michaela Kaniber. Komisija već desetljećima provedbom zajedničkih projekata u brojnim područjima pridonosi koordiniranju i intenziviranju suradnje u svrhu poboljšanja i poticanja gospodarskih i drugih bilateralnih odnosa.
Centar za izobrazbu se uključio u projekt u području uprave, policije i pravosuđa na način da su se razmijenile informacije o mogućnostima buduće suradnje Centra za izobrazbu i bavarske Akademije za izobrazbu.