Sastanak predavača programa izobrazbe „Specifičnosti rada u zatvorskom i probacijskom sustavu te unapređenje suradnje“ – priprema za novi ciklus izobrazbe u mjesecu studenom

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/27-09-2019-Sastanak predavača programa izobrazbe - specifičnosti rada u zatvorskom i probacijskom sustavu/IMG_1351.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U Centru za izobrazbu održan je 27. rujna 2019. godine sastanak predavača programa izobrazbe za uvođenje u posao novozaposlenih zatvorskih i probacijskih službenika. 

Na sastanku su razmijenjena iskustva neposrednog sudjelovanja predavača u pilot provedbi izobrazbe u Kaznionici u Lepoglavi, u mjesecu veljači ove godine te su prezentirani rezultati provedene evaluacije. U fokusu održanih rasprava bila su pitanja vezana uz analizu sadržaja programa, kvalitativno unapređenje i odabir modela provedbe, a što je ujedno predstavljalo početak pripremnih aktivnosti za predstojeći ciklus izobrazbe.
Sljedeći ciklus izobrazbe planira se provesti u Centru za izobrazbu, u dvije grupe polaznika, u terminima od 04. do 08. studenoga i od 18. do 22. studenoga 2019. godine.