Provedena online izobrazba, u suradnji sa Zatvorom u Zagrebu, pod nazivom „Koncepti razvoja ličnosti – psihodinamski i po Ericssonu“

  • Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/16-05-2022-ericcsson/1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
U organizaciji Centra za izobrazbu i u suradnji sa Zatvorom u Zagrebu dana 16. svibnja 2022. godine provedeno je putem Interneta još jedno online interaktivno predavanje dr. med. Ante Leskura,  psihijatra Zatvora u Zagrebu koje je s velikim interesom odslušalo 45 polaznika iz 16 ustrojstvenih jedinica Uprave za zatvorski sustav i probaciju.
Cilj izobrazbe bio je, prije svega,  pokazati kada, kako i zašto je čovjek posvećen prije svega sebi, a kada, kako i zašto treba imati i ima kapaciteta za djelovanje kako u društvu općenito, tako i bližem i daljnjem poslovnom ili obiteljskom okružju.
Naglasak predavanja bio je na tome  koliki je značaj različitih, ali karakterističnih fizičkih i psihičkih faza u razvoju djeteta – čovjeka, u doživljavanju sebe, drugih i pojava oko nas, osjećanjima, odnosno koji su to predominantni sadržaji ili temeljne misli  koje utječu na pojedinca od njegova djetinjstva do starosti.
Tijekom on line predavanja obrađeno je svih osam razvojnih faza čovjeka u kojima se svatko od polaznika izobrazbe (slušača) mogao pronaći, odnosno prepoznati.