Održan prvi međunarodni on-line sastanak s Centrom za izobraževanje Ljubljana (Slovenija)

Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/On line međunarodni sastanak SLO_HR_06 03 2023.jpg
Radi koordinacije daljnjih aktivnosti za prijavu projekta EU - KA2 Erasmus+ i daljnjeg jačanja međunarodne suradnje zatvorskih sustava Republike Slovenije i Republike Hrvatske, kroz
apliciranje na zajedničke EU projekte, dana 6. ožujka 2023. godine održan je, putem online internet platforme, prvi međunarodni sastanak predstavnika/ca Javnog zavoda Cene Štupar – Centar za izobraževanje Ljubljana, kao glavnog prijavitelja projekta  i predstavnika Centra za izobrazbu, kao predstavnika države partnera u projektu. Radi se o prijavi na projekt KA2 Erasmus+ , SURADNJA IZMEĐU ORGANIZACIJA I INSTITUCIJA - MALA PARTNERSTVA, kojim se promiče važnost i potreba uvođenja načela održivog razvoja u zatvorski sustav,  a ciljana skupina su zaposlenici zatvorskog sustava koji rade sa zatvorenicima. Na održanom sastanku bili su također prisutni i predstavnici Uprave za izvršenje kaznenih sankcija Republike Slovenije koja sa svoje strane, na nacionalnoj razini, daje također maksimalnu podršku predmetnoj prijavi na zajednički projekt.
Od strane svih partnera u projektu na održanom sastanku dane su sve potrebne smjernice za  izradu kvalitetne projektne dokumentacije za prijavu na  zajednički projekt.