Održana on-line izobrazba za novozaposlene službenike zatvorskog sustava

Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/4.png

Izobrazba „Specifičnosti rada u zatvorskom i probacijskom sustavu te unapređenje suradnje“ održana je 1. i 2. prosinca 2020. godine za novozaposlene službenike zatvorskog sustava putem platforme za online predavanja.

Zahvaljujemo kaznenim tijelima koja su polaznicima omogućila neometano praćenje sadržaja i osigurala tehničke uvjete za praćenje izobrazbe. Zahvaljujemo i predavačima i predavačicama koji su svoje znanje i iskustvo prenijeli na nove službenike kojima će to olakšati proces adaptacije na novo radno mjesto i savladavanje izazova u radu sa zatvorenicima. Na izobrazbi je sudjelovalo 6 službenika/ca iz Odjela tretmana, 5 iz upravnih i financijskih poslova i 8 iz Odjela za rad i strukovnu izobrazbu zatvorenika.
 

Cilj dvodnevne izobrazbe bio je podići razinu kompetencija za zakonito, samostalno i odgovorno obavljanje poslova u zatvorskom sustavu u skladu s pravilima struke i etike, uz poštivanje ljudskih prava i temeljnih sloboda zatvorenika.
 
Vjerujemo da će novozaposleni službenici uspješno savladati zahtjeve novog radnog mjesta u pogledu znanja, vještina i sposobnosti i nadamo se da će im ova izobrazba u tome pomoći te im želimo dobrodošlicu i puno uspjeha u budućem radu!