Vijesti

Priopćenje za javnost
U Općoj bolnici Sisak preminuo je zatvorenik Kaznionice u Glini.
Uručena Uvjerenja o stručnoj osposobljenosti za zanimanje keramičara
Pomoćnica ministra pravosuđa Jana Špero je uručila 19. ožujka 2019. godine Uvjerenja o stručnoj osposobljenosti za zanimanje keramičar u Kaznionici u Glini.
Održana prijateljska nogometna utakmica
Na sportskom igralištu Kaznionice u Glini održana je 28. lipnja 2017. godine prijateljska, sada već tradicionalna, nogometna utakmica između selekcije zatvorenika kaznionice i NK Banovca iz Gline.
Obilježavanje dana Planeta zemlje
Kaznionica u Glini se 21. travnja 2017. godine u sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje, pridružila obilježavanju ovog događaja.
Obilježavanje manifestacije Noć knjige
Kaznionica u Glini se 21. travnja 2017. godine, sada već i tradicionalno, u sklopu obilježavanja manifestacije Noći knjige, pridružila obilježavanju ovog događaja.
U Kaznionici u Glini održano predavanje na temu ,,U.S. Holidays"
Američki diplomat Christian Wright, zajedno sa suradnicom Maricom Bahlen održao je 9. ožujka 2017. godine, u prostorima Kaznionice u Glini, predavanje za zatvorenike na temu ,,U.S. Holidays".
Projekt Resocijalizacije ovisnika o drogama

U razdoblju od 21. studenog 2016. do 12. siječnja 2017. u Kaznionici u Glini proveden je Projekt Resocijalizacije ovisnika o drogama
Održana božićna misa u Kaznionici u Glini
Dana 21. prosinca 2016. godine u sportskoj dvorani Kaznionice u Glini održana je božićna misa koju su predvodili sisački biskup Vlado Košić i župnici Ivica Mađer i Marijan Štingl.
Ciklus Čitalačkog programa za zatvorenike
Tijekom mjeseca prosinca 2016. godine u Kaznionici u Glini održan je ciklus Čitalačkog programa za zatvorenike, projekt udruge Roditelji u akciji i Hrvatskog čitateljskog društva koji su proveli službenici Kaznionce u Glini.