Sudjelovanje službenika pravosudne policije na 8. sportskom natjecanju „Viribus unitis - Izazov tjelesne spremnosti“

Slika /slike/Zatvorski sustav/VIRIBUS UNITIS-0886.jpg
U sportskoj dvorani vojarne “1. hrvatski gardijski zbor” na Tuškancu u Zagrebu, u vremenu od 7. do 9. studenog 2023. godine održano je pojedinačno sportsko natjecanje pod nazivom “ Viribus unitis - Izazov tjelesne spremnosti”, koje je ove godine okupilo 55 natjecatelja, koji su se natjecali u četiri starosne skupine: od 18 do 34 godine, od 35 do 39 godina, od 40 do 44 godine i +45 godina.
 
Uz pripadnike Oružanih snaga RH, pripadnike Kosovskih snaga sigurnosti, službenike Ministarstva unutarnjih poslova RH i Hrvatske vatrogasne zajednice, na natjecanju su sudjelovali i službenici pravosudne policije Zatvora u Zagrebu, s 3 pravosudne policajke i 6 pravosudnih policajaca, kao i 2 službenika pravosudne policije Kaznionice u Lepoglavi. Službenici Zatvora u Zagrebu osvojili su četiri medalje i to po jednu srebrnu i jednu brončanu u kategorijama 40 do 44 godine i +45 godina.
 
Ovim putem upućujemo zahvalu Oružanim snagama RH na pozivu i iskrene čestitke službenicima pravosudne policije na ostvarenim odličnim rezultatima i osvojenim medaljama.