Upute za prijavu promatrača i promatranje postupka provjere potpisa

Slika /slike/Građani/Ostale informacije.jpg

Kao i prethodnih godina, Uprava za zatvorski sustav i probaciju u suradnji sa Sekcijom za penološku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva u periodu od 14. do 20. veljače 2022. obilježila je 15. Tjedan psihologije u Hrvatskoj“.

Organizacijski odbor Građanske inicijative“ Odlučujmo zajedno“ i Organizacijski odbor Građanske inicijative „Dosta je stožerokracije“ popis predstavnika koji će promatrati postupak provjere potpisa mogu dostaviti elektroničkim putem na e-adresu: provjerapotpisa@mpu.hr najkasnije do 12 sati 24. veljače 2022. godine uz naznaku sljedećih podataka:

1.            naziv organizacijskog odbora čiji su predstavnici promatrači
2.            ime i prezime promatrača
3.            osobni identifikacijski broj (OIB) promatrača
4.            kontakt podaci (e-mail) organizacijskog odbora i promatrača.

Promatranje postupka provjere broja potpisa birača omogućeno je svim parlamentarnim političkim strankama, nevladinim udrugama registriranim u Republici Hrvatskoj, kao udrugama koje djeluju na području neovisnog promatranja izbornih postupaka, odnosno promicanja ljudskih i građanskih prava i Državnom izbornom povjerenstvu.

Parlamentarne stranke, udruge i Državno izborno povjerenstvo iskaz interesa za promatranje mogu dostaviti elektroničkim putem na e-adresu: provjerapotpisa@mpu.hr najkasnije do 12 sati 24. veljače 2022. godine uz naznaku sljedećih podataka:

1.            naziv i OIB ovlaštenika čiji su predstavnici promatrači
2.            ime i prezime promatrača
3.            OIB promatrača.

Uputa promatračima dostupna je na poveznici.

Pisane vijesti