Potpisan ugovor o sufinanciranju obnove pročelja zgrade Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku

  • Slika /slike/vijesti naslovnica/Osijek - potpisivanje ugovora/Osijek.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ministar pravosuđa Ante Šprlje i osječki gradonačelnik Ivan Vrkić potpisali su u ponedjeljak, 4. srpnja 2016. godine ugovor o sufinanciranju obnove pročelja zgrade Županijskog državnog odvjetništva u Kapucinskoj ulici u Osijeku

"Ovo je primjer dobre suradnje lokalne i centralne vlasti te putokaz za ostale gradove i općine u Hrvatskoj koje pozivam da slijede grad Osijek i nađu zajednički jezik s pravosudnim tijelima, kako bi radili na dobro svih građana" poručio je ministar pravosuđa Ante Šprlje zahvalivši Gradskoj upravi na razumijevanju i potpori koju daje pravosudnim tijelima te nadodao kako će se i država uključiti u sufinanciranje takvih projekata. 

Gradonačelnik Vrkić rekao je kako se na javni poziv grada za obnovu fasada, za što će iz prihoda spomeničke rente biti izdvojeno ukupno 2,4 milijuna, javio niz  zainteresiranih subjekata, a među prvima Ministarstvo pravosuđa.

Osječki županijski državni odvjetnik Davor Petričević zahvalio je gradu i Ministarstvu na realizaciji projekta obnove zgrade Državnog odvjetništva Republike Hrvatske.

Pisane vijesti | Priopćenja i prezentacije