Održavanje zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra

Slika /slike/vijesti naslovnica/IMG_8849.JPG

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, kao naručitelji, potpisali su u četvrtak, 30. svibnja 2019. godine s direktoricom Ericsson Nikola Tesla d.d. mr. sc. Gordanom Kovačević, kao pružateljem usluga, Okvirni sporazum o uslugama održavanja Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra (ZIS) i Ugovor o uslugama osnovnog održavanja Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra.

Predmet Okvirnog sporazuma je utvrđivanje uvjeta za sklapanje pojedinačnih ugovora o javnoj nabavi usluga održavanja Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra između Ericsson Nikola Tesla d.d. te Ministarstva pravosuđa i Državne geodetske uprave, a primjenjuje se za razdoblje od 1. lipnja 2019. do 31. svibnja 2021. godine. 
 
Predmet Ugovora o uslugama osnovnog održavanja Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra je osnovno održavanje Zajedničkog informacijskog sustava zemljišnih knjiga i katastra, a primjenjuje se za razdoblje od 1. lipnja 2019. do 31. svibnja 2020. godine. 

Pisane vijesti | Zemljišne knjige