Svečano otvaranje Twinning Light projekta “Jačanje kapaciteta Ministarstva uprave u korištenju instrumenata EU kohezijske politike”

Svrha ovog projekta je omogućiti Upravi za e-Hrvatsku Ministarstva uprave uspješno korištenje instrumenata kohezijske politike EU u financijskoj perspektivi 2014-2020. 

Zagreb, 22.01.2016. - U Ministarstvu uprave održano je svečano otvaranje Twinning Light projekta “Jačanje kapaciteta Ministarstva uprave u korištenju instrumenata EU kohezijske politike”.
 
Svrha ovog projekta je omogućiti Upravi za e-Hrvatsku Ministarstva uprave uspješno korištenje instrumenata kohezijske politike EU u financijskoj perspektivi 2014-2020. Osim toga, projekt će doprinijeti procesu tekuće reforme na području Republike Hrvatske s općim ciljem postizanja moderne i profesionalne javne uprave poticanjem na korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije.
 
Projekt, čija implementacija, u suradnji s njemačkim Saveznim ministarstvom gospodarstva i energije počinje  u siječnju 2016. godine i trajat će šest mjeseci,  od velikog je značaja ne samo za efikasno korištenje instrumenata kohezijske politike, nego i za uspješniju provedbu tekućih reformskih procesa s ciljem postizanja moderne i profesionalne javne uprave. 

Stranica