Svečano obilježena 30. obljetnica ustrojavanja 1. hrvatskog gardijskog zbora i Dan Počasno-zaštitne bojne

  • Slika /slike/sveana-akademija-povodom-obiljeavanja-30-obljetnice-ustrojavanja-1-hrvatskog-gardijskog-zbora-i-dana-poasno-zatitne-bojne_53545824411_o.jpg
  • Slika

Dana 22. veljače 2024. godine održana je svečana akademija u Ministarstvu obrane RH povodom obilježavanja 30. obljetnice ustrojenja 1. hrvatskog gardijskog zbora i Dana počasno - zaštitne bojne na kojoj su sudjelovali i predstavnici Uprave za zatvorski sustav i probaciju. 

Na svečanoj akademiji, uz dodjelu po dvije plakete i priznanja predstavnicima Ministarstva unutarnjih poslova i civilnim sektorima, kao i dodjele plakete i priznanja predstavniku Hrvatske vatrogasne zajednice, zapovjednik Počasno - zaštitne bojne brigadir Tihomir Zebec uručio je plaketu i priznanje načelniku Sektora osiguranja Uprave za zatvorski sustav i probaciju za pruženu potporu pravosudne policije u ostvarivanju misije postrojbe.
 
Ovim putem čestitamo svim dobitnicima plaketa i priznanja, kao i pripadnicima Oružanih snaga 30. obljetnicu ustrojenja 1. hrvatskog gardijskog zbora i Dana počasno - zaštitne bojne.
 
 

Pisane vijesti