Sastanak s predstavnicima Financijske agencije

Slika /slike/vijesti naslovnica/Sastanak s poreznom upravom.jpg

U četvrtak, 21. srpnja 2016. godine ministar pravosuđa Ante Šprlje zajedno s pomoćnicom ministra Majom Grubišin održao je radni sastanak s predstavnicima Financijske agencije

Osim predsjednice Uprave Financijske agencije Anđelke Buneta, na sastanku su kao predstavnici Financijske agencije sudjelovali i direktor Sektora usluga za državu Dragutin Kovačić i viša specijalistica za pravnu podršku Vinka Ilak.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj suradnji Ministarstva pravosuđa i Financijske agencije koja je ocijenjena zadovoljavajućom, ali se raspravljalo i o pojedinim otvorenim pitanjima koja se uglavnom odnose na primjenu Ovršnog zakona, Stečajnog zakona i Zakona o stečaju potrošača te komunikaciju Financijske agencije s pravosudnim tijelima.

Radi ostvarivanja zajedničkih ciljeva te poboljšanja buduće suradnje između Ministarstva pravosuđa i Financijske agencije načelno su dogovoreni daljnji kontakti, a poseban naglasak stavljen je na osiguranje uvjeta za uspostavu sustava elektroničke dostave.
 

Pisane vijesti | Priopćenja i prezentacije