Posjeta ministra pravosuđa Ante Šprlje Karlovcu

Slika /slike/vijesti naslovnica/najava.jpg

Ministar pravosuđa Ante Šprlje u ponedjeljak, 8. veljače 2016. godine posjetit će Županijski i Općinski sud u Karlovcu. Održat će i sastanak s čelnicima pravosudnih tijela Karlovačke i Ličko-senjske županije, s područja teritorijalne nadležnosti Županijskog suda u Karlovcu.

Prilikom posjete, ministar pravosuđa obići će i zgradu Županijskog suda u Karlovcu u kojoj su započeli radovi obnove.
 
Zainteresiranim predstavnicima medija ministar pravosuđa Ante Šprlje, predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković i predsjednik Općinskog suda u Karlovcu Tomislav Maras dat će izjave oko 14:00 sati, nakon održanog sastanka s predsjednicima pravosudnih tijela i upraviteljima kaznenih tijela Karlovačke i Ličko-senjske županije, na Županijskom sudu  u Karlovcu (Trg bana Petra Zrinskog 2, Karlovac).
 
Također, zainteresirani predstavnici medija moći će popratiti obilazak zgrade Županijskog suda u Karlovcu - u obnovi (Trg hrvatskih branitelja 1, Karlovac).
 
Program posjete nalazi se u privitku.
 
Za sve zainteresirane predstavnike medija Županijski sud u Karlovcu osigurat će kontakt osobu za medije te Vas molimo da se za daljnje upite oko organizacije obilaska, kao i davanja izjava, obratite izravno višoj sudskoj savjetnici i glasnogovornici suda Jasni Radman na broj mobitela: 098/9 63 71 76 ili na broj telefona: 047/606-122. 

Najave | Priopćenja i prezentacije

Dokumenti