Održan sastanak s predstavnicima Hrvatske odvjetničke komore

  • Slika /slike/vijesti naslovnica/hok151023 001.JPG
  • Slika
  • Slika

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić je u petak, 23. listopada 2015. godine na temu provedbe Projekta reorganizacije pravosudnog sustava u prostorijama Ministarstva pravosuđa održao sastanak s predstavnicima Hrvatske odvjetničke komore.

Na sastanku je ministar pravosuđa Orsat Miljenić, zahvalivši se na pisanim doprinosima o iskustvima odvjetnika u novoustanovljenoj pravosudnoj mreži, istaknuo kako je cilj sastanka razmotriti probleme na koje ukazuju odvjetnici te pokušati pronaći zadovoljavajuća rješenja.

Predsjednik Hrvatske odvjetničke komore Robert Travaš se u ime Hrvatske odvjetničke komore zahvalio na organizaciji sastanka, dok je dopredsjednik Hrvatske odvjetničke komore Mladen Klasić, prilikom osvrta na pristigle primjedbe odvjetničkih zborova, istaknuo kako je provedbom Projekta reorganizacije pravosudnog sustava ostvaren dio zacrtanih ciljeva, no pojavili su se određeni problemi u praksi.

Na pristigle primjedbe odvjetničkih zborova osvrte su osim ministar pravosuđa Orsata Miljenića, davali i  pomoćnica ministra Sanja Nola, pomoćnica ministra Renata Duka, pomoćnica ministra Gordana Klarić i savjetnica ministra za IT Tatjana Pinhak.

Zaključno, ministar pravosuđa zahvalio se prisutnima na njihovom doprinosu u daljnjoj provedbi Projekta reorganizacije pravosudnog sustava naglasivši kako suradnju treba nastaviti i u budućem razdoblju.

Pisane vijesti | Reorganizacija pravosudnog sustava