Međunarodna konferencija “Just EUrope -Strengthening the rule of law and human rights in Europe” – video prezentacije

Slika /slike/novi osj/just-europeslider-en-1080x608.jpg

Zbog pandemije COVID19 međunarodna konferencija “Just EUrope – Strengthening the rule of law and human rights in Europe”, koja je bila najavljivana za  18. ožujka u Zagrebu, nije održana. Iz tog razloga su CROSOL, kao organizator konferencije, te najavljivani govornici podijelili  predviđeni sadržaj virtualnim putem.

Umjesto okupljanja donositelja politika iz država članica i institucija Europske unije, predstavnika organizacija civilnog društva i drugih dionika, CROSOL je odlučio stvoriti niz video prezentacija s relevantnim osobama za ovu temu i dužnosnicima koji su trebali gostovati na prethodno spomenutoj konferenciji koja se nalazi u sklopu CROSOL projekta „Towards an open, fair and sustainable Europe in the world – EU Presidency Project 2019-2021’’ koji prati hrvatsko predsjedanje Vijećem Europske unije.
Video prezentacije možete pogledati ovdje.
 
Podsjećamo da je CROSOL (Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske) nestranačka i neprofitna organizacija civilnog društva koja je aktivna u području međunarodne razvojne suradnje i humanitarne pomoći. Više informacija možete pronaći ovdje.

Pisane vijesti